Over ons

vonder-gerard-matthijsTegel en Sanitair Emmen: Nieuwe naam, zelfde service

Tegel en Sanitair Emmen vierde op 19 december 2015 het feit dat het bedrijf één jaar bestaat. Daaraan werd door de eigenaren Gerard en Matthijs Vonder vanzelfsprekend niet onopgemerkt voorbij gegaan. Op genoemde datum is er in de showroom vanaf 9.00 uur sprake van allerlei mooie acties, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Na het succesvolle eerste jaar is er alle aanleiding tot een opwaardering in de vorm van een nieuw concept, waarbij het bestaande magazijn de uitstraling heeft gekregen van een fraaie showroom. “Daardoor komt alles nóg meer tot zijn recht”, benadrukt Matthijs Vonder.
En er is meer! Sinds kort is Tegel en Sanitair Emmen namelijk ook dealer van het gerenommeerde merk Sphinx: als oogstrelend sanitair, prachtige badkamermeubels, kortom het complete Sphinx scala. Samen met de al aanwezige topmerken beschikt de onderneming nu over een wel zeer aantrekkelijk pakket, dat onderling ook nog eens gecombineerd kan worden. Gerard en Matthijs adviseren u graag. De gehanteerde prijzen? Die mogen zondermeer als zeer gematigd worden gekwalificeerd.

De Klussenier
Om de woonconsument verder tegemoet te komen, heeft Tegel en Sanitair Emmen afspraken gemaakt met een zevental Klusseniers, bekend van het TV programma ‘Help! Mijn man is klusser’. Vaklui die desgewenst de installatie van uw aankopen voor hun rekening nemen, inclusief het transport van de goederen naar uw huisadres.
Aldus is een voor vrijwel geheel Noord-Nederland omvattend netwerk tot stand gekomen, waarvan al door vele woonconsumenten tot volle tevredenheid gebruik wordt gemaakt. Op basis van bovenstaande constructie worden op het ogenblik bijvoorbeeld van stad Groningen tot ver in Overijssel diverse badkamers ingericht, veelvormige baden, mooie douchecabines, diverse toiletopstellingen, (design) radiatoren, betegeling, natuursteen, accessoires etcetera. Mocht u na aankoop de installatie toch liever in eigen beheer houden, dan is dat natuurlijk ook
prima.

Tegel en Sanitair Emmen vindt u aan de Buitenweg 67 in Emmen
Tel. 0591-708108
E-mail: info@tnsemmen.nl
www.tegelensanitairemmen.nl